Fysik

LINSEFORMEL??

15. december 2006 af squdi (Slettet)
Hejsa er der nogen der har udledt linseformlen, osm måske kan hjælpe mig???

Det er til min SSO... Håber der er nogen...

//Gitte

Svar #1
15. december 2006 af squdi (Slettet)

Jeg kan ikke helt se hvor jeg skal starte... :(

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2006 af mathon

mener du

1/a + 1/p = 1/f?

eller 1/f = ((v_l/v_g) - 1)(1/R1+1/R2)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2006 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=17023

Svar #4
17. december 2006 af squdi (Slettet)

Det er den her:

1/f=(n-1)(1/R1-1/R2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2006 af mathon

#4

se
http://peecee.dk/?id=17444

Skriv et svar til: LINSEFORMEL??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.