Matematik
En Sjov Opgave
17. december 2006 af
Kasper-sag (Slettet)
Hej
jeg skriver sso i mat om komplekse tal, og har i min
problemformulering fået følgende yderst irriterende opgave
z^3+(3-i)z^2+(3-2i)z+1-3i=0
har regnet den flere gange, men kan simpelthen ikke komme frem til løsningerne
z=i
x=-1-i
Z-2+i
som den skal give.
jeg har gjort følgende udregninger:
p=(1/3)
q=-(52/27)i
kvadratroden af D = 0.962i
u=0.979+0.565i
v=-0.085+0.049i
nogen der kan fortælle mig om jeg har gjort rigtigt indtil videre!?, og hvor min fejl ligger
på forhånd mange tak
jeg skriver sso i mat om komplekse tal, og har i min
problemformulering fået følgende yderst irriterende opgave
z^3+(3-i)z^2+(3-2i)z+1-3i=0
har regnet den flere gange, men kan simpelthen ikke komme frem til løsningerne
z=i
x=-1-i
Z-2+i
som den skal give.
jeg har gjort følgende udregninger:
p=(1/3)
q=-(52/27)i
kvadratroden af D = 0.962i
u=0.979+0.565i
v=-0.085+0.049i
nogen der kan fortælle mig om jeg har gjort rigtigt indtil videre!?, og hvor min fejl ligger
på forhånd mange tak
Svar #2
17. december 2006 af Kasper-sag (Slettet)
sorry men kunne ikke oprette den første tråd ordentligt... nu kan jeg så se at den fungere igen
Skriv et svar til: En Sjov Opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
