Matematik
Komplekse tal
19. december 2006 af
snejst (Slettet)
Jeg er rendt ind i den ligning med komplekse tal:
(z-i)^-4=(z-i)^4
Jeg kunne virkelig godt bruge en smule hjælp til at slå hul på den.
(z-i)^-4=(z-i)^4
Jeg kunne virkelig godt bruge en smule hjælp til at slå hul på den.
Svar #1
19. december 2006 af Darwin (Slettet)
(z-i)^-4=(z-i)^4
1/(z-i)^4=(z-i)^4
1=(z-i)^8
e^(i*2*n*pi)=(z-i)^8 n=0,1,2,...,7
e^(i*n*pi/4)=z-i
i+e^(i*n*pi/4)=z
1/(z-i)^4=(z-i)^4
1=(z-i)^8
e^(i*2*n*pi)=(z-i)^8 n=0,1,2,...,7
e^(i*n*pi/4)=z-i
i+e^(i*n*pi/4)=z
Skriv et svar til: Komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
