Fysik
kvasistatisk <> reversibel
19. december 2006 af
Christinana (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af, hvad forskellen på en kvasistatisk og reversibel proces er. Er det det samme?
Svar #1
19. december 2006 af mathon
kvasi kommer af latin quasi: ligesom, uægte, pseudo-)
kvasistatisk = uægte statisk = ikke helt men næsten statisk
kvasistatisk = uægte statisk = ikke helt men næsten statisk
Svar #2
19. december 2006 af Christinana (Slettet)
Så en kvasistatisk proces er ikke et idealiseret grænsetilfælde (bogens definition på reversibel), men det, der kommer tættest på reversibel, som der stadigvæk kan ske i "den virkelige verden"?
Skriv et svar til: kvasistatisk <> reversibel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
