Matematik
fordoblingskonstant
27. december 2006 af
Piaprut (Slettet)
Hej..
Jeg har lidt problemer med en matematikopgave, håber i kan hjælpe.
Der står:
En betonvæg er dobbelt så tyk som en anden betonvæg.
Beregn forskellen mellem lydisolationerne for de to vægge.
Forskriften for lydisolationen er:
f(x)= 27,51*log(x)+17,33 hvor 5< x <35.
Jeg tror man skal bruge T2= log(2)/log(a), men jeg har jo ikke noget a?
Jeg har lidt problemer med en matematikopgave, håber i kan hjælpe.
Der står:
En betonvæg er dobbelt så tyk som en anden betonvæg.
Beregn forskellen mellem lydisolationerne for de to vægge.
Forskriften for lydisolationen er:
f(x)= 27,51*log(x)+17,33 hvor 5< x <35.
Jeg tror man skal bruge T2= log(2)/log(a), men jeg har jo ikke noget a?
Svar #1
27. december 2006 af Madsst (Slettet)
Hvis den ene er dobbelt så tyk som den anden må det betyde at den ene har f(2) isoleret (hvad end det betyder) og den anden f(1). Dvs forskellen må være
f(2)-f(1)=27,51log(2)+17,33-27,51log(1)-17,33
=27,51log2
f(2)-f(1)=27,51log(2)+17,33-27,51log(1)-17,33
=27,51log2
Skriv et svar til: fordoblingskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
