Matematik

xy-plan

30. december 2006 af kanden (Slettet)
hvis man har en grundflade som xy-plan er ligningen for planen så ikke bare

x+y=0?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2006 af Waterhouse (Slettet)

Hmm, nej, ligningen for xy-planet er

z=0

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

ved du hvad et x-y-z rum er ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2006 af piper (Slettet)

xy-planen udgøres jo af alle punkter hvor z = 0. Det kan let vises at ligningen for planen er z = 0. (Vælg to vilkårlige vektorer i planen, brug krydsproduktet til at bestemme en normalvektor, og opstil herefter ligningen for planen ved brug af et vilkårligt punkt i dette.

Skriv et svar til: xy-plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.