Matematik
Sandsynlighedsregning
02. januar 2007 af
Madsst (Slettet)
Hvis jeg ved at Y er normalfordelt med middelværdi mu og varians sigma i anden, og X=a+bY+U, hvor U er normalfordelt med middelværdi 0 og varians v i anden.
Hvad er så E(Y|X=x) og VAR(Y|X=x), altså middelværdien af den betingede fordeling af X givet Y=y og varians af den betingede fordeling af X givet Y=y?
Hvad er så E(Y|X=x) og VAR(Y|X=x), altså middelværdien af den betingede fordeling af X givet Y=y og varians af den betingede fordeling af X givet Y=y?
Svar #1
02. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Se, om du kan bruge noget på http://www2.imm.dtu.dk/courses/02405/slides/slide11.pdf .
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
