Matematik

andengradspolynomium

01. april 2007 af rosiette (Slettet)
kan ikke helt se hvor jeg laver fejlen :-( et andengradspol f har følgende forskrift f(x) = x^2 -6x + c

Bestem for hvilken værdi af c andengradspol f har netop en rod:

så har jeg udregnet det sådan her :

x2-6x+c = 0

d= b^2 - 4 * a * c
d= 36 - 4 * 2 * c
d= 36 - 8 * c
d= 0 < = > 36- 8c = 0
36 = 8c
c= 4,5

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2007 af Einstein_15 (Slettet)

6^2-4*1*c=0

Dernæst isolerer du c..

Svar #2
01. april 2007 af rosiette (Slettet)

øv så har jeg jo stort set lavet det hele forkert *G* nå prøver igen og tak for hjælpen :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2007 af Duffy

(-6)^2 - 4*1*c = 0

36 - 4c = 0

Dernæst isolerer du c..

Svar #4
01. april 2007 af rosiette (Slettet)

ja nu kan jeg godt se det Duffy og resultatet blir som det skulle istedet for de 4, 5


Takker så mange gange :-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Til #1: Einstein er død.

Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.