Matematik

differentielregning

04. januar 2007 af LarsUlri (Slettet)
Jeg forstår ikke denne opgave:

opgave 2: bestem samtlige løsninger til f'(x ) = 0, når f(x ) = 1/3 x^3 + 1/2 x^2 - 6x, uden brug af cas-værktøj


ER der nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2007 af mathon

f'(x) = x^2+x-6=0
x^2+x-6=0
x=?????

Svar #2
04. januar 2007 af LarsUlri (Slettet)

jamen er det samtlige løsninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2007 af mathon

JA

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Forstyr ikke mine ligninger!

Svar #5
04. januar 2007 af LarsUlri (Slettet)

arhhh er løsningen ikke bare -3 og 2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. januar 2007 af mathon

Jo!

Skriv et svar til: differentielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.