Matematik

tangenten

04. januar 2007 af LarsUlri (Slettet)
opgave 6: en funktion f er bestemt ved: f(x ) = 2*3 ^ x +5
grafen for f har en tangent, hvis hældningskoeffiecienten er 6

a) Bestem førstekordinaten til røringspunktet for denne tangent.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Løs ligningen f'(x) = 6.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2007 af mathon

f(x) = 2*3^x + 5

f'(x)=[2*ln(3)]*3^x
.........................................................

Bemærk: (a^x)' = ln(a)*a^x

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2007 af mathon

se evt.
http://peecee.dk/?id=20287

Skriv et svar til: tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.