Matematik
Omregning og procent
06. januar 2007 af
Leah (Slettet)
Halløj,
Jeg har fundet to tal i en forrige opgave
315,796 og 299,157
Jeg skal nu finde ud af hvor mange procent 315,796 er større end 299,157
Kan det her passe;
((315,796 - 299,157)/315,796 ) x 100 = 5,27% ?
Hvordan omregner jeg 120 km/h til m/s?
På forhånd tak! (:
Jeg har fundet to tal i en forrige opgave
315,796 og 299,157
Jeg skal nu finde ud af hvor mange procent 315,796 er større end 299,157
Kan det her passe;
((315,796 - 299,157)/315,796 ) x 100 = 5,27% ?
Hvordan omregner jeg 120 km/h til m/s?
På forhånd tak! (:
Svar #1
06. januar 2007 af sigmund (Slettet)
1) Du skal dividere med 299,157.
2) For at omregne fra km/h til m/s, dividererdu med 3.6 (1 km/h = 1000 m/km * 1/3600 h/s = 1/(3.6) m/s * h/km): 120 km/h = 120 km/h * 1/3.6 m/s * h/km = 120/3.6 m/s.
2) For at omregne fra km/h til m/s, dividererdu med 3.6 (1 km/h = 1000 m/km * 1/3600 h/s = 1/(3.6) m/s * h/km): 120 km/h = 120 km/h * 1/3.6 m/s * h/km = 120/3.6 m/s.
Svar #2
06. januar 2007 af Leah (Slettet)
1) Okay.. og så bliver det så 5,561...
2) Lidt forvirrende.
Der er 3600 sekunder på en time og der går 1000 m på en km.. Dvs.
120000m/3600s
Hvis jeg så skal have m pr. sekund skal jeg vel dividerer de to..
(120000m/3600s) = 33,4 m/s
.. Hvilket 120/3,6 så også er... hehe
tak for hjælpen (:
2) Lidt forvirrende.
Der er 3600 sekunder på en time og der går 1000 m på en km.. Dvs.
120000m/3600s
Hvis jeg så skal have m pr. sekund skal jeg vel dividerer de to..
(120000m/3600s) = 33,4 m/s
.. Hvilket 120/3,6 så også er... hehe
tak for hjælpen (:
Skriv et svar til: Omregning og procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
