Engelsk
Forskel på mothers, mother's og mothers' ?
06. januar 2007 af
Jin (Slettet)
Hej, ja som forskriften siger:
Hvad er forskellen mellem:
mothers?
mother's?
mothers'?
Hvad er forskellen mellem:
mothers?
mother's?
mothers'?
Svar #2
06. januar 2007 af Romulus (Slettet)
mothers = mødre (flertal af "mor")
Mothers are brave
mother's = moderens (ejefald og ental)
The mother's voice
mothers' = mødre(ne)s (ejefald og flertal)
The mothers' room
Mothers are brave
mother's = moderens (ejefald og ental)
The mother's voice
mothers' = mødre(ne)s (ejefald og flertal)
The mothers' room
Skriv et svar til: Forskel på mothers, mother's og mothers' ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
