Matematik
Vektorer
06. januar 2007 af
oxidation (Slettet)
I et koordinatsystem har en ret linie m parameterfremstillingen:
(x,y)= (5+4t,4+3t) , tER
og en vektor a er bestemt ved: vektor a= (2,4)
beregn gradtallet for den spidse vinkel mellem linjerne m og vektoren a.
hvordan kommer jeg i gang.
det er Em.2.010 1 årigt A-niveau.
(x,y)= (5+4t,4+3t) , tER
og en vektor a er bestemt ved: vektor a= (2,4)
beregn gradtallet for den spidse vinkel mellem linjerne m og vektoren a.
hvordan kommer jeg i gang.
det er Em.2.010 1 årigt A-niveau.
Svar #1
06. januar 2007 af Zaga (Slettet)
linjen m har en retningsvektor, du beregner gradtallet mellem linjens retningsvektor og vektoren a.
Svar #2
06. januar 2007 af oxidation (Slettet)
ok.. mange tak.
men så skal jeg beregne koordinatsættet til vektor a's projektion på m?
er også lidt lost i denne her :(
men så skal jeg beregne koordinatsættet til vektor a's projektion på m?
er også lidt lost i denne her :(
Svar #3
07. januar 2007 af sigmund (Slettet)
#2,
Beregn projektionen på m's retningsvektor. (Ved nærmere eftertanke mener jeg, at du må beregne projektionen på vektoren (4t,3t), således at projektionen er afhængig af t.)
Beregn projektionen på m's retningsvektor. (Ved nærmere eftertanke mener jeg, at du må beregne projektionen på vektoren (4t,3t), således at projektionen er afhængig af t.)
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
