Matematik
to tangenter
07. januar 2007 af
sweetty (Slettet)
Bestem tangenten til grafen for f(x) i det punkt , hvor grafen særer y-aksen :
a) f(x)= e^(x)+5 b) f(x) = 6e^(x)-4x
Hvordan kan jeg gøre det?
a) f(x)= e^(x)+5 b) f(x) = 6e^(x)-4x
Hvordan kan jeg gøre det?
Svar #1
07. januar 2007 af allan_sim
#0.
Brug tangentligningen
y = f(x0)+f'(x0)(x-x0)
Hvad er x0, når grafen skærer y-aksen?
Brug tangentligningen
y = f(x0)+f'(x0)(x-x0)
Hvad er x0, når grafen skærer y-aksen?
Svar #2
07. januar 2007 af sweetty (Slettet)
kan det passe at
a)y=403,429x-2012,15
b)y=2416,57x-12102,9 ??
a)y=403,429x-2012,15
b)y=2416,57x-12102,9 ??
Skriv et svar til: to tangenter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
