Matematik
isolering
08. januar 2007 af
MissiMissy (Slettet)
hejsa jeg har en ligning der hedder...
sint=0 hvordan finder jeg t?? altså hvad er t i denne ligning?
sint=0 hvordan finder jeg t?? altså hvad er t i denne ligning?
Svar #2
08. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
sin(t) = 0
<=>
t = sin^-1(0)
t = 0
.....................
Tegn en linje hvor at sinus til vinklen skal være 0. Derfor skal linjen være vandret, hvoraf vinklen også er lig 0 grader.
<=>
t = sin^-1(0)
t = 0
.....................
Tegn en linje hvor at sinus til vinklen skal være 0. Derfor skal linjen være vandret, hvoraf vinklen også er lig 0 grader.
Svar #4
08. januar 2007 af Sentinox (Slettet)
Lige en note til dette, der er i princippet uendelig mange løsninger til denne ligning, givet ved:
t = Pi*n, n € Z
Hvor Z angiver mængden af alle hele tal (inklusiv nul).
//Sentinox
t = Pi*n, n € Z
Hvor Z angiver mængden af alle hele tal (inklusiv nul).
//Sentinox
Skriv et svar til: isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
