Matematik
ln(x+2)=0
09. januar 2007 af
Sune8000c (Slettet)
ln(x+2)=0
rent logisk kan jeg godt se at svaret er -1, da ln(1) er 0, men.. hvordan regner man sig frem til svaret?
/sune
rent logisk kan jeg godt se at svaret er -1, da ln(1) er 0, men.. hvordan regner man sig frem til svaret?
/sune
Svar #1
09. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Benyt at exp(x)=e^x og ln(x) er hinandens omvendte funktioner
ln(x+2) = 0 <=>
e^(ln(x+2)) = e^(0) <=>
x+2 = 1
osv.
ln(x+2) = 0 <=>
e^(ln(x+2)) = e^(0) <=>
x+2 = 1
osv.
Svar #2
09. januar 2007 af Sune8000c (Slettet)
ahh ja selvfølgelig.. jeg var ikke sikker på om jeg måtte bruge exp når der står 0 på den ene side, men ^0 vil jo give 1. tak tak =)
Skriv et svar til: ln(x+2)=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
