Matematik
dy/dx
10. januar 2007 af
DanielPetersen (Slettet)
f(x)=x^x
f'(x)= ???
f'(x)= ???
Svar #1
10. januar 2007 af Madsst (Slettet)
Det kan være nyttigt at huske på at:
x^x=exp(lnx^x)=exp(xlnx), som er en sammensat funktion der kan differentieres.
(exp(xlnx))'=exp(xlnx)*(xlnx)'=exp(xlnx)*(lnx+1)
=x^x(lnx+1)
x^x=exp(lnx^x)=exp(xlnx), som er en sammensat funktion der kan differentieres.
(exp(xlnx))'=exp(xlnx)*(xlnx)'=exp(xlnx)*(lnx+1)
=x^x(lnx+1)
Svar #2
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Det er ikke den rigtige løsning. Ellers var det et nogenlunde bud.
Skriv et svar til: dy/dx
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
