Matematik
Grafisk lommeregner..
10. januar 2007 af
Juleræset5 (Slettet)
Hvordan skal jeg taste 3 ubekendte ind på min lommeregner? altså:
1): 2= a + b + c
2): 2= 9a + 3b + c
3): 2= a + b + c
på lommeregneren står der:
a b c d
1
2
3
? :S
1): 2= a + b + c
2): 2= 9a + 3b + c
3): 2= a + b + c
på lommeregneren står der:
a b c d
1
2
3
? :S
Svar #1
10. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)
På ti89:
solve(2=a+b+c and 2=9a+3b+c and 2=a+b+c,{a,b,c})
solve(2=a+b+c and 2=9a+3b+c and 2=a+b+c,{a,b,c})
Skriv et svar til: Grafisk lommeregner..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
