Matematik
|a+tb|^2 = ?
10. januar 2007 af
Nico89 (Slettet)
er |a+tb|^2 =
1)|a|^2+t^2*|b|^2 + 2t*a*b
2)|a|^2+t^2*|b|^2 + 2t*|a|*|b|
a og b er vektorer
1)|a|^2+t^2*|b|^2 + 2t*a*b
2)|a|^2+t^2*|b|^2 + 2t*|a|*|b|
a og b er vektorer
Svar #2
10. januar 2007 af Nico89 (Slettet)
#1
Ja, vidste bare ikke lige hvordan man lavede en prik..
tak for hjælpen.. kom lige i tvivl
Ja, vidste bare ikke lige hvordan man lavede en prik..
tak for hjælpen.. kom lige i tvivl
Skriv et svar til: |a+tb|^2 = ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
