Matematik
VALUTA
10. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
US-dollar 640,90
1. Hvad koster 200 US-dollars?
Hvad er formlen?
640,90*200/100 ?
US-dollar 640,90
1. Hvad koster 200 US-dollars?
Hvad er formlen?
640,90*200/100 ?
Svar #1
10. januar 2007 af sveegaard (Slettet)
100 US Dollar = 640,90 kr
200 US Dollar = 2 * 640,90 kr ;)
200 US Dollar = 2 * 640,90 kr ;)
Svar #2
11. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)
jf. nationalbanken koster 100 US dollar nu kun 573,91 kr, men det er nok helt ligemeget ;) (sveegaard kom først ;))
Skriv et svar til: VALUTA
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
