Matematik
Hjælp!!
11. januar 2007 af
Amaana (Slettet)
Hej alle sammen.
Jeg har lidt svært med en opgave og håber at I kan hjælpe mig.
Opgaven:
Styrkeforskellen S mellem to lyd, hvor I1 og I2 er intensiteterne kan ud fra definitionen på lydstyrke findes til at være:
S=10*log(I1/I2)
I specifikationen for en kassettebåndoptager står at styrkeforskellen mellem signal (musik) og støj (båndsus) er 52 dB. Bestem forholdet mellem intensiteten af støj og signal.
Jeg har lidt svært med en opgave og håber at I kan hjælpe mig.
Opgaven:
Styrkeforskellen S mellem to lyd, hvor I1 og I2 er intensiteterne kan ud fra definitionen på lydstyrke findes til at være:
S=10*log(I1/I2)
I specifikationen for en kassettebåndoptager står at styrkeforskellen mellem signal (musik) og støj (båndsus) er 52 dB. Bestem forholdet mellem intensiteten af støj og signal.
Svar #1
11. januar 2007 af Amaana (Slettet)
Jeg vil gerne vide hvordan jeg skal beregne det.
På forhånden mange tak
På forhånden mange tak
Svar #2
11. januar 2007 af Amaana (Slettet)
Skal jeg bruge denne formel:
I=Io*10^(L/10) og jeg ved at Io = 10^-12 W/m2.
I=Io*10^(L/10) og jeg ved at Io = 10^-12 W/m2.
Skriv et svar til: Hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
