Matematik
Hjælp..
12. januar 2007 af
Sahar (Slettet)
f(x) er = 2kvadrat x
Overfladearealet S beregnes vha. stamfunktioner.
S= 2pi int f(x)kvadratrod af 1+f´(x)2
Håber i kan hjælpe.. har prøvet alt.. kan ikke finde ud af det.
Overfladearealet S beregnes vha. stamfunktioner.
S= 2pi int f(x)kvadratrod af 1+f´(x)2
Håber i kan hjælpe.. har prøvet alt.. kan ikke finde ud af det.
Svar #2
12. januar 2007 af Sahar (Slettet)
?... Jeg skal jo finde f´(x)2 først
funktionen hedder jo 2 kvrodx.
funktionen hedder jo 2 kvrodx.
Svar #3
12. januar 2007 af ibibib (Slettet)
f'(x) = 1/(2kvrod(x))
(1+f'(x))² = (1 + 1/kvrod(x))² = 1 + 1/x + 2/kvrod(x)
(1+f'(x))² = (1 + 1/kvrod(x))² = 1 + 1/x + 2/kvrod(x)
Skriv et svar til: Hjælp..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
