Matematik
differential
13. januar 2007 af
bjerring (Slettet)
funktionen er givrt ved: f(x)=e^2x-3x
bestem f'(x):
er lidt i tvivl, men nogen der kan hjælpe med at kome vidre, og er det overhovedet rigtigt min første linie.
f'(x)=e^2x-3x
=(2*e^2*x)'-(3*x)'
= så er det her jeg kommer i tvivl.
bestem f'(x):
er lidt i tvivl, men nogen der kan hjælpe med at kome vidre, og er det overhovedet rigtigt min første linie.
f'(x)=e^2x-3x
=(2*e^2*x)'-(3*x)'
= så er det her jeg kommer i tvivl.
Svar #1
13. januar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Jeg tror du gør det rigtige, men skriver det forkert op.
f'(x) = f1'(x) + f2'(x)
hvor f1(x) = e^2x og f2(x) = -3x
f'(x) = f1'(x) + f2'(x)
hvor f1(x) = e^2x og f2(x) = -3x
Skriv et svar til: differential
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
