Matematik
asymptote
14. januar 2007 af
wwwhej (Slettet)
f(t)=1,00-0,60*0,90^t
Gør rede for at grafen har en asymptote og bestem en ligning for denne
Gør rede for at grafen har en asymptote og bestem en ligning for denne
Svar #1
14. januar 2007 af McMaster (Slettet)
Den har en vandret asymptote der hedder y= 1, da leddet 0,6'0,9^t er gående imod 0 for x gående mod uendelig.
Svar #2
14. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Kort præcision af #1:
Linjen med ligningen y = 1 er vandret asymptote til f, thi f(t)->1 for t->uendeligt.
Linjen med ligningen y = 1 er vandret asymptote til f, thi f(t)->1 for t->uendeligt.
Skriv et svar til: asymptote
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
