Matematik
Diff.ligning
14. januar 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hej..
Har lidt svært ved denne opgave ? Nogle der kan give mig nogle hints og vejledning ?
Opgaven:
En funktion f vokser logistisk. Desuden oplyses at f(0)=100 , f'(0)=1 og
foo=100000 .Bestem en forskrift for .
tak på forhånd.
Har lidt svært ved denne opgave ? Nogle der kan give mig nogle hints og vejledning ?
Opgaven:
En funktion f vokser logistisk. Desuden oplyses at f(0)=100 , f'(0)=1 og
foo=100000 .Bestem en forskrift for .
tak på forhånd.
Svar #1
14. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Du har vel en formel for logistisk vækst.
Den øvre grænse (den hedder ofte M) er 100000.
Den øvre grænse (den hedder ofte M) er 100000.
Skriv et svar til: Diff.ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
