Matematik
HJÆLP HASTER! reducering!
15. januar 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
Heej. Sidder i nød med en matematikaflevering og kan ikke finde ud af den nemme del - nemlig et stykke der skal reduceres- HJÆLP. Det er opg. 1.020 i "Eksamensopgaver i matematik"
Stykket hedder (x^2+4x+4)(x-2)^2 / x^2-4
HJÆLP PLEASE!
Stykket hedder (x^2+4x+4)(x-2)^2 / x^2-4
HJÆLP PLEASE!
Svar #1
15. januar 2007 af ibibib (Slettet)
(x^2+4x+4)(x-2)^2 / (x^2-4) =
(x+2)^2(x-2)^2 / (x-2)(x+2) =
osv.
(x+2)^2(x-2)^2 / (x-2)(x+2) =
osv.
Skriv et svar til: HJÆLP HASTER! reducering!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
