Matematik
hjælp.
15. januar 2007 af
bobblomst (Slettet)
lineære funktion
f(6)=4 og f(-4)=7
forskriften: (i hvertfald, hvad jeg har fået den til)
f(x)=(-3/10)x+5,8
får oplyst at Dm(f) er [-4;6]
skal finde Vm(f), men hvordan og er min forskrift overhovedet rigtig....
f(6)=4 og f(-4)=7
forskriften: (i hvertfald, hvad jeg har fået den til)
f(x)=(-3/10)x+5,8
får oplyst at Dm(f) er [-4;6]
skal finde Vm(f), men hvordan og er min forskrift overhovedet rigtig....
Svar #1
15. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Forskriften er rigtig. Da funktionen er lineær, findes endepunkterne i Vm(f) som funktionsværdierne i endepunkterne af Dm(f), dvs. at Vm(f) er [f(-4);f(6)].
Svar #3
15. januar 2007 af Einstein_15 (Slettet)
#0
Det er bare, at indsætte hhv. -4 og 6 ind i din ligning..
Det er bare, at indsætte hhv. -4 og 6 ind i din ligning..
Svar #4
15. januar 2007 af bobblomst (Slettet)
ok...
Men hvad så hvis man får oplyst at f(6)=3 og f(-5)=4, hovrdan regner man så forskriften ud.....er det ikke noget med at finde a ?
Men hvad så hvis man får oplyst at f(6)=3 og f(-5)=4, hovrdan regner man så forskriften ud.....er det ikke noget med at finde a ?
Skriv et svar til: hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
