Matematik
en trekánt
15. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
´Jeg skal udregne denne trekant. Det eneste jeg ved er , at A= 33 grader. B= 79 grader samt at AB= 46 cm.
C= 180 - 33 - 76 = 71 grader...
og så kan jeg ikke komme længere
C= 180 - 33 - 76 = 71 grader...
og så kan jeg ikke komme længere
Svar #1
15. januar 2007 af Idi0t (Slettet)
Sinus relationer.
sin(A)/a = sin(B)/b = sin(C)/c
og så vidt jeg kan de har du både C og c så kan du regne resten ud.
sin(A)/a = sin(B)/b = sin(C)/c
og så vidt jeg kan de har du både C og c så kan du regne resten ud.
Svar #2
15. januar 2007 af dnadan (Slettet)
Benyt sinusrealtionerne:
a/sin(A)=b/sin(B)=c/sin(C)
eller benyt relationerne i #1, det er de samme, men her slipper du for alt for megen isolering:)
a/sin(A)=b/sin(B)=c/sin(C)
eller benyt relationerne i #1, det er de samme, men her slipper du for alt for megen isolering:)
Skriv et svar til: en trekánt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
