Matematik

stamfunktion

16. januar 2007 af sundancekid (Slettet)
Hvad er stamfunktionen til
f(x) = cosx*kvdr(sinx)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2007 af PinQoo (Slettet)

http://integrals.wolfram.com/index.jsp

Svar #2
16. januar 2007 af sundancekid (Slettet)

det var sgu smart, tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)

...ellers ordnes den ret nemt med substitutionen t=sin(x), dt=cos(x)dx

Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.