Matematik
vektor
16. januar 2007 af
Hollywoodstar (Slettet)
-_-_-_-__0
2a-3b = -17
og
-_-_-_11
a+4b= 19
Hvordan finder jeg kordinaterne til A & B
2a-3b = -17
og
-_-_-_11
a+4b= 19
Hvordan finder jeg kordinaterne til A & B
Svar #1
16. januar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
det er vektor
2a-3b = (0,-17)
og
a+4b = (11,19)
skal finde a og b's koordinater
2a-3b = (0,-17)
og
a+4b = (11,19)
skal finde a og b's koordinater
Svar #2
16. januar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
2a1-3b1=0
2a2-3b2=-17
a1+4b1=11
a2+4b2=19
jeg forstår ikke hvordan jeg skal stille det op..
skal finde (a1,a2,b1,b2)
2a2-3b2=-17
a1+4b1=11
a2+4b2=19
jeg forstår ikke hvordan jeg skal stille det op..
skal finde (a1,a2,b1,b2)
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
