Matematik
Opg. 3.002
16. januar 2007 af
groth (Slettet)
Hej jeg kunne godt bruge en hjælpende hånd til denne opgave:
3.002) Når spinat blancheres, ændres vitaminindholdet y sig (målt i bestemte enheder)efter forskriften;
y = 31,5*0,887^t
hvor t er tiden.
Bestem t for y=19
Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at komme igang.
På forhånd tak!
3.002) Når spinat blancheres, ændres vitaminindholdet y sig (målt i bestemte enheder)efter forskriften;
y = 31,5*0,887^t
hvor t er tiden.
Bestem t for y=19
Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at komme igang.
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Opg. 3.002
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
