Matematik
Andengradspolynomium....
17. januar 2007 af
NuGa_73 (Slettet)
Hej.
Jeg har en opgave der hedder:
f(x)=x^2-6x+c
Bestem for hvilken værdi af c andengradspolynomiet f har netop én rod.
Jeg bruger formlen for diskriminanten:
0= (-6)^2 -4 * 1 * c
Men hvordan isolerer jeg c herfra???
På forhånd tak.
Jeg har en opgave der hedder:
f(x)=x^2-6x+c
Bestem for hvilken værdi af c andengradspolynomiet f har netop én rod.
Jeg bruger formlen for diskriminanten:
0= (-6)^2 -4 * 1 * c
Men hvordan isolerer jeg c herfra???
På forhånd tak.
Skriv et svar til: Andengradspolynomium....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
