Matematik
hjælp
17. januar 2007 af
phonebooth (Slettet)
hey..
y(t) = 8/2 · sin (7 * pi * t) + 1/5
hvis jeg skal finde den her funktions min. er det så ikke bare -4 + 1/5 = -3,8 ?
og hvor mange andre måder er der at finde den på?
Tak !
y(t) = 8/2 · sin (7 * pi * t) + 1/5
hvis jeg skal finde den her funktions min. er det så ikke bare -4 + 1/5 = -3,8 ?
og hvor mange andre måder er der at finde den på?
Tak !
Svar #1
17. januar 2007 af Matkaj
ja det er rigtigt.
Mht. antallet af måder man kan finde det på, så er det vist et uoverkommeligt spørgsmål!
Mht. antallet af måder man kan finde det på, så er det vist et uoverkommeligt spørgsmål!
Svar #2
17. januar 2007 af phonebooth (Slettet)
hehe taak:D ..
hmm er det?
mener bare metoder.. som fx. man kan finde det på lommeregneren, aflæse på grafen eller selv beregne. tænkte bare om der er flere metoder.. men det tror jeg ikke:D
hmm er det?
mener bare metoder.. som fx. man kan finde det på lommeregneren, aflæse på grafen eller selv beregne. tænkte bare om der er flere metoder.. men det tror jeg ikke:D
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
