Fysik
el-lære
18. januar 2007 af
Unce (Slettet)
Hey folkens har lift problemer med en opg. har brug for hjælp :D
et elektrisk varmeapperat yder en effekt på 1400W, en grill 1000 w og en rister 600 W. de er all tre forbundet til et almindeligt 120 V system. hvor meget strøm kan de hver især trække??
er det her rigtigt hvis vi tager varmeapperatet:
P=U*I <=> 1400=120*I <=> I=1400/120 <=> 11,666 A
på forhånd tak :)
et elektrisk varmeapperat yder en effekt på 1400W, en grill 1000 w og en rister 600 W. de er all tre forbundet til et almindeligt 120 V system. hvor meget strøm kan de hver især trække??
er det her rigtigt hvis vi tager varmeapperatet:
P=U*I <=> 1400=120*I <=> I=1400/120 <=> 11,666 A
på forhånd tak :)
Skriv et svar til: el-lære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
