Matematik
aflevering imorgen
19. januar 2007 af
hermione (Slettet)
Hejsa;D
Er der én der kan hjælpe mig med denne opgave?
Det går følgende:
angiv en foreskrift for den funktion f der opfylder
1) f´(x)=sin(2* x) og f(pi/2)= 2
2) f´´(x)=6*x + 1 , f´(0)= 1 og f(2)=3
på forhånd ...tusind mange tak!!
Er der én der kan hjælpe mig med denne opgave?
Det går følgende:
angiv en foreskrift for den funktion f der opfylder
1) f´(x)=sin(2* x) og f(pi/2)= 2
2) f´´(x)=6*x + 1 , f´(0)= 1 og f(2)=3
på forhånd ...tusind mange tak!!
Svar #1
19. januar 2007 af ibibib (Slettet)
1) f(x)=-½cos(2x)+k. Bestem selv k ved at indsætte punktet.
Svar #2
19. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
I den første skal du integrere 1 gang for at finde f; resultatet bliver som beskrevet i #1.
I den anden del skal du integrere 2 gange, og så bruge de to startbetingelser til at bestemme integrationskonstanterne.
I den første skal du integrere 1 gang for at finde f; resultatet bliver som beskrevet i #1.
I den anden del skal du integrere 2 gange, og så bruge de to startbetingelser til at bestemme integrationskonstanterne.
Skriv et svar til: aflevering imorgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
