Matematik
Hjælp aflevering til imorn (:
19. januar 2007 af
spanki (Slettet)
Bestem k, så -2 er rod i polynomiet
p(x) = x^3 + k*x^2 - 3x + 6
hvordan bestemmer man k?
p(x) = x^3 + k*x^2 - 3x + 6
hvordan bestemmer man k?
Svar #1
19. januar 2007 af samt12 (Slettet)
p(x) = 0 og x = -2
Dette indsætter du, hvorefter k kan bestemmes.
Dette indsætter du, hvorefter k kan bestemmes.
Skriv et svar til: Hjælp aflevering til imorn (:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
