Matematik

sinus og cosinus

20. januar 2007 af MissiMissy (Slettet)
hej hvordan løser man denne ligning?? eller hvordan isolerer man x??

y=sin(x) + cos(x)=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2007 af Thea-s (Slettet)

Brug:
sin^2(x)+cos^2(x) = 1

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2007 af allan_sim

#0.
Udnyt, at tan(x) er defineret som sin(x)/cos(x).

Svar #3
20. januar 2007 af MissiMissy (Slettet)

jamen jeg forstår slet ikke hvordan man så kan isolerer x.. altså bliver så x i svar #2 x= tan^-1(x)???

Skriv et svar til: sinus og cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.