Fysik
Hjælp.. til galileis faldlovsformel..
21. januar 2007 af
Juleræset5 (Slettet)
Hej..
Jeg er ved at skrive en fysikrapport om Galileis forsøg..
Jeg kan ikke få denne form til at virke S=½gt²..
Jeg har fået at vide S=faldhøjden, g=9,82 og t=faldtiden..
Målene: højde = 69 cm og tiden =o,37 sek..
Men jeg kan ikke få det til at give det.. Hvad gør jeg galt? :S
Jeg er ved at skrive en fysikrapport om Galileis forsøg..
Jeg kan ikke få denne form til at virke S=½gt²..
Jeg har fået at vide S=faldhøjden, g=9,82 og t=faldtiden..
Målene: højde = 69 cm og tiden =o,37 sek..
Men jeg kan ikke få det til at give det.. Hvad gør jeg galt? :S
Svar #1
21. januar 2007 af Matkaj
Det passer da meget fint, jeg får at S = 67,2 cm, men man skal jo altid huske på at måleusikkerhed og fejlkilder påvirker resultaterne, men alt i alt en pæn overensstemmelse!
Svar #2
21. januar 2007 af Juleræset5 (Slettet)
Det får jeg det også til..
Men kan det godt passe der er måleusikkerhed ved hver måling? for jeg har altid en usikkerhed på 2-3cm.
- Tak for det.. Det var dejligt at høre, så har jeg ikke lavet noget galt.
Men kan det godt passe der er måleusikkerhed ved hver måling? for jeg har altid en usikkerhed på 2-3cm.
- Tak for det.. Det var dejligt at høre, så har jeg ikke lavet noget galt.
Skriv et svar til: Hjælp.. til galileis faldlovsformel..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
