Matematik
Differentialligning!
22. januar 2007 af
palaska (Slettet)
Jeg har brug for lidt hjælp til en opgave jeg bøvler med:
En funktion f er løsning til differentialliginngen:
y'= 2x + 5 - y
og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f
Er ikke så god til differentialligninger, så har brug for et par hints!
Håber nogen vil hjælpe...
En funktion f er løsning til differentialliginngen:
y'= 2x + 5 - y
og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f.
Bestem en forskrift for f
Er ikke så god til differentialligninger, så har brug for et par hints!
Håber nogen vil hjælpe...
Skriv et svar til: Differentialligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
