Matematik
Integraler
16. marts 2004 af
Mads^^ (Slettet)
Nogen der kan give en fyldig besvarelse på opgave e i dette opgavesæt?
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/Vinter03/2003-8-1v-ud.pdf?menuid=150560
Det er selvfølgelig figur 1 der stamf, men jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det.
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/Vinter03/2003-8-1v-ud.pdf?menuid=150560
Det er selvfølgelig figur 1 der stamf, men jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det.
Svar #1
16. marts 2004 af Esmil (Slettet)
Et argument:
F'(x) = f(x) , så F skal have ekstremumspunkter der hvor f(x) = 0.
F'(x) = f(x) , så F skal have ekstremumspunkter der hvor f(x) = 0.
Skriv et svar til: Integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
