Matematik
Potens/Ligning .. hm??!
23. januar 2007 af
Izabella (Slettet)
Jeg spekulere lidt over hvordan man dog skal løse denne :
5^n + 5^n + 5^n + 5^n + 5^n =5^25 ... hm?! Kan jeg ik lige gennemskue ..
Hjælp ville være super skønt, tak !:)
5^n + 5^n + 5^n + 5^n + 5^n =5^25 ... hm?! Kan jeg ik lige gennemskue ..
Hjælp ville være super skønt, tak !:)
Svar #2
23. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Start med
5^n + 5^n + 5^n + 5^n + 5^n =5^25 <=>
5·5^n = 5^25
5^n + 5^n + 5^n + 5^n + 5^n =5^25 <=>
5·5^n = 5^25
Skriv et svar til: Potens/Ligning .. hm??!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
