Matematik
differentialregning (haster)
23. januar 2007 af
tralalalala (Slettet)
hej, jeg har en opgave der lyder
"bestem for funktionen f(x) = x^2 tallene f'(-3), f'(-2) og f'(10)"
jeg forstår ikke helt hvad der menes?
er der nogen der kan hjælpe?
"bestem for funktionen f(x) = x^2 tallene f'(-3), f'(-2) og f'(10)"
jeg forstår ikke helt hvad der menes?
er der nogen der kan hjælpe?
Svar #1
23. januar 2007 af Sabrina (Slettet)
Med f' menes, at du skal udregne den afledede af f.
f'(x)=2x
Så når du bliver bedt om at udregne f'(-3), indsætter du -3 på x's plads i ovennævnte ligning for f'.
f'(x)=2x
Så når du bliver bedt om at udregne f'(-3), indsætter du -3 på x's plads i ovennævnte ligning for f'.
Svar #2
23. januar 2007 af tralalalala (Slettet)
er det så korrekt nok at skrive
f'(x)=2x <=> f'(-3)=2*(-3) <=> -6?
f'(x)=2x <=> f'(-3)=2*(-3) <=> -6?
Skriv et svar til: differentialregning (haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
