Matematik
differentialregning (haster)
23. januar 2007 af
tralalalala (Slettet)
hej, jeg har en opgave der lyder
"bestem for funktionen f(x) = x^2 tallene f'(-3), f'(-2) og f'(10)"
jeg forstår ikke helt hvad der menes?
er der nogen der kan hjælpe?
"bestem for funktionen f(x) = x^2 tallene f'(-3), f'(-2) og f'(10)"
jeg forstår ikke helt hvad der menes?
er der nogen der kan hjælpe?
Svar #1
23. januar 2007 af uksomi (Slettet)
du skal bare indsætte tallene på x's plads.
For eksempel: f'(x)=2x <-> f'(-3)=2*-3=-6 og det samme gøre du med de andre.
For eksempel: f'(x)=2x <-> f'(-3)=2*-3=-6 og det samme gøre du med de andre.
Skriv et svar til: differentialregning (haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
