Matematik

differentialregning (haster)

23. januar 2007 af tralalalala (Slettet)
hej, jeg har en opgave der lyder

"bestem for funktionen f(x) = x^2 tallene f'(-3), f'(-2) og f'(10)"

jeg forstår ikke helt hvad der menes?

er der nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2007 af rexden1

du skal udregne f`(x), og derefter indsætte f'(-2) og f'(10) i ligningen:

f(x) = x^2
f`(x) = 2x

f`(x) = 2*-3 = -6

osv. osv

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2007 af rexden1

f`(-3) = 2*-3 = -6

er egentlige den rigtige skrive måde

Skriv et svar til: differentialregning (haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.