Historie
forståelse af en sætning
24. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hitler nedsætter ‘rigsforsvarsråd’ - planlægning af hurtig oprustning af T.
Svar #3
28. januar 2007 af BoWie (Slettet)
Dvs. Han opretter et forsvarsråd, altså dem der kan hjælpe ham med besultninger, altså inden for krigsførsel i tyskland..
Oprustning af T = T=Tyskland, altså de hverver soldater, som kan kæmpe under 2 verdenskrig..
Oprustning af T = T=Tyskland, altså de hverver soldater, som kan kæmpe under 2 verdenskrig..
Skriv et svar til: forståelse af en sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
