Matematik
Differentialligning
24. januar 2007 af
hans (Slettet)
Nogen dér kan løse denne her opgave?, har løst den, men får slet ikke det rigtige!
Løs differentialligningen z'=2z
Bestem derpå den løsning til differentialligningen:
y''=2y'
hvis graf går igennem punktet (0,3) med tangenthældningen 2.
Tak på forhånd!
Løs differentialligningen z'=2z
Bestem derpå den løsning til differentialligningen:
y''=2y'
hvis graf går igennem punktet (0,3) med tangenthældningen 2.
Tak på forhånd!
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
