Fysik
SI-Enheder
24. januar 2007 af
PixelDub (Slettet)
Jeg har et lille problem med min accelerations formel:
a = g - ((k * A)/m) * v^2
da:
a = 9.82m/s^2 - ((0.9685kg/m^3 * 23.75cm^2)/0.14g) * (1.168m/s^)^2
Og min endelig resultat cracker fuldstændigt op?
a = g - ((k * A)/m) * v^2
da:
a = 9.82m/s^2 - ((0.9685kg/m^3 * 23.75cm^2)/0.14g) * (1.168m/s^)^2
Og min endelig resultat cracker fuldstændigt op?
Svar #2
24. januar 2007 af PixelDub (Slettet)
Jerslev; du kunne evt. ikke smide din udregning ind :SMILER:
Svar #3
24. januar 2007 af Jerslev (Slettet)
#2
Hvis det er korrekt er det følgende:
a = 9,82 m/s² - ((0,9685kg/m³ * 2,375*10^-3 m²)/(1,4*10^4 kg)) * (1,168m/s)² <=> a = -12,59 m/s², såfremt jeg ikke har lavet nogle regnefejl.
Hvis det er korrekt er det følgende:
a = 9,82 m/s² - ((0,9685kg/m³ * 2,375*10^-3 m²)/(1,4*10^4 kg)) * (1,168m/s)² <=> a = -12,59 m/s², såfremt jeg ikke har lavet nogle regnefejl.
Svar #4
25. januar 2007 af sapiens (Slettet)
du skal lave cm om til m og g om til kg!
jeg har ikke tjekke dien resultater, men prøv det.
jeg har ikke tjekke dien resultater, men prøv det.
Skriv et svar til: SI-Enheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
