Matematik

aflevering!!!

25. januar 2007 af camilla9863 (Slettet)
Trekanterne ABC og AB1C1 er ensvinklede. linjen AB = 10,5 BC = 7,5 og AB1 = 4,2

Beregn linje B1C1 ???

Kan nogen hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2007 af dnadan (Slettet)

|AB|/|A1B1|=|BC|/|B1C1|

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2007 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=303090

Skriv et svar til: aflevering!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.