Matematik
Ligning LILLE
25. januar 2007 af
KennethC (Slettet)
Hej
Søger hjælp til denne lille ligning:
(a – b)2 – (a2 + b2) + 4ab
Søger hjælp til denne lille ligning:
(a – b)2 – (a2 + b2) + 4ab
Svar #1
25. januar 2007 af mathon
dette er IKKE en ligning men en reduktionsopgave
1) kvadrer
2) hæv minus-parentes
3) reducer
1) kvadrer
2) hæv minus-parentes
3) reducer
Svar #6
25. januar 2007 af mathon
(a – b)^2 – (a^2 + b^2) + 4ab
(a^2-2ab+b^2) - a^2 - b^2 + 4ab
a^2 - 2ab + b^2 - a^2 - b^2 + 4ab = 2ab
(a^2-2ab+b^2) - a^2 - b^2 + 4ab
a^2 - 2ab + b^2 - a^2 - b^2 + 4ab = 2ab
Svar #7
25. januar 2007 af KennethC (Slettet)
(a – b)2 – (a2 + b2) + 4ab
så ?
a2+b2-ab-a2-b2+4ab
=
3ab
så ?
a2+b2-ab-a2-b2+4ab
=
3ab
Skriv et svar til: Ligning LILLE
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
