Matematik

Vinkel af skæring med x-aksen

25. januar 2007 af Thegreenfox (Slettet)
Godaften:D

Jeg har ingen anelse om hvordan man regner dette:
Beregn vinklen y=4x-9 danner med x-aksen?

Nogen der gider hjælpe mig?:D

mvh. TGF

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2007 af Bacchus (Slettet)

Der hvor den skærer x-aksen er y=0

0=4x-9
9=4x
9/4=x

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2007 af Polle (Slettet)

Hældningen findes ved at benytte at a=tan(v), hvor a er hældningskoefficienten, og v er vinklen.

Svar #3
25. januar 2007 af Thegreenfox (Slettet)

takker

Skriv et svar til: Vinkel af skæring med x-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.